Silver Pointer

Varför inte? ;)

April Starwood har en bloggtävling på sin blogg. Så varför inte gå med i den?!
BLOGGTÄVLING
BLOGGTÄVLING
BLOGGTÄVLING
BLOGGTÄVLING
BLOGGTÄVLING
BLOGGTÄVLING
 
Man kan vinna jättebra priser som inte gör dig besviken!!
 
 
 

Besluts ångest..

Har något sjukt med beslutsångest ;__; Jag kan inte bestämma om jag ska köpa denna skönhet. Jag menar den är hur fotogenisk som helst. Ögongodis verkligen *-*
 
 
 

Min förmiddag i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 

Min lista för SB

Hej, imorrn är det Onsdags uppdatering som alla redan vet :) Och här min lista som jag har när jag ska in i SB :3
Allt detta kommer att förhoppningsvis bli gjort imorgon :)
 
  • Vänta på Thea/Hon väntar på mig
  • Vi kommer att skypa+att jag går på "Stör ej"
  • Vi gör uppdragen i egen takt så vi inte stressar varran
  • Jag kommer att ha Angelwhisper och min Grön/Svart/Vita outfit
  • Jag kommer först att shoppa med mina JS sedan kanske sälja lite Rosetter för att slippa använda SC
  • När jag kommer till Jorviks Stall ska jag skaffa det som hemstall
  • Jag ska ta min tid att beundra det nya och njuta av Jarlaheim
  • Jag kommer nog stanna i Gröndal en stund för att bara utforska
  • Om det finns hemliga platser ska jag försöka hitta dom
  • Jag ska stirra på grisarna som hoppar i hagen
  • Kanske byta frisyr om det finns någon snygg
  • Stå och stirra ut den sida som inte har öppnat i SB
  • Ska utforska Jorviks Stall NOGA
  • Ofc besöka Paddockön
  • Jag kommer gå brb i alla chatter på SS/Skype
  • Om det finns någon/några nya funktioner är jag lycklig att få testa dom 
  • Ställa mig så nära RH jag kan på SB sidan och sukta alla som inte kan komma över (evil mode activate)
  • Om man måste sova över på uppdraget som man behöver göra för att komma över till SB ska jag göra det!
  • Jag ska fota det mesta, men främst huvuduppdragen
Detta var nog allt jag hade på min lista. Kanske kommer på något i efterhand. MEN OMG TAGGA SB IMORRN!! TÄNK ATT DET ÄNTLIGEN ÄR DAGS :DDD
 

Men herregud...!

Asbra uppdatering men jag orkar inte vänta mer. Klockan är nästan halv fem och det har inte öppnat. Det måste vara rikligt med uppdrag inför lagningen av bron. Men jag tror inte att det är bara bron som fixas. De gör nog lite av uppdragen på andra sidan nu, fixar de sista liksom ;)

Dags att laga bron!

2013-10-16

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!
Hjälp Donald laga bron!
Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Det finns faktiskt en ignoreraknapp....

En av de saker som stör mig mest är att det finns personer som bråkar om ja gud vet vad i Global. Jag menar 1.Ta det i en chatt där alla inte ser. Och 2. Det mest uppenbara av allt, IGNORERA VARRAN FÖR GUDS SKULL. Tror ni fan att det är kul för de som läser i global att se när ni bråkar. Ni skickar massa dumt till varran när ni lika gärna kan ignorera varandra! Det är inte så jävla svårt. Sso införde ju den funktionen för att man ska slippa bråk. Jag gör det när någon börjar mucka mot mig, liksom. "ouups, jag bara råkade igga dig nu :)"
 
Varför håller vissa på så? Vill ni ha uppmärksamhet? Vill ni visa att ni e coola för att ni har en hater, visar att du kan käfta emot? Vad är det ni håller på med? DET ÄR HELT FEL. Ser man an antydan till bråk, bara lägg av! Börja inte du också, bara säg lite snällt att nu iggar jag dig. Inget mer kan hända :) Personen i fråga kan inte kontakta dig på något sätt i SSO. Problemet löst.
 
Behövde bara skriva av mig lite. Jag blir bara så GAAHH jäkla irriterad.
 
 

Bella tipsar;Bloggens utseende

Som ni märkt så är jag typ beroende av en perfekt blogg därför är jag ständigt på jakt efter nya alternativ att förbättra den på. I nuläget är jag väldigt nöjd med min design och jag tänkte därför tipsa om lite olika sidor som jag använder mig av för att få bloggen att vara fin :)
 
Först och främst gör jag allt eget arbete i Gimp 2.8 som förövrigt aldrig har svikit mig än så länge. Jag hittar olika textfonter på Dafont. Där finns alla möjliga coola textfonter att ladda ner. Jag brukar också få insperation från andra starstable bloggare. Men jag kopierar aldrig rakt av men jag kan fråga om tips.
En annan sjukt bra sida för alla er som inte kan koderna till en ny meny, hur man sätter in en mouseover, musik och allt vad det är så finns det en sida som har det mesta för blogg.se, en stark rekomendation till Designadinblogg. Där finns det nästan allt man kan tänka sig att behöva. Finns det inte där så är det bara att googla eller fråga mig. Men jag kan inte allt, jag använder mig av den sidan varje gång som jag gör om i bloggen. Har man ingen som helst idé hur man vill att bloggen ska se ut så rekomenderar jag Designadinblogg/gratisdesign. Där hittar jag alltid en design, denna design som är gjord av Amandah Thunberg, finns där.
 
Jag tror att det var allt jag hade att bjuda på när det kommer till Bloggens utseende. Men tänk på att inte kopiera någon annans blogg rakt av. Det är mycket roligare att kolla på en nytänkande blogg som står ut och visar en glimt av kreativitet. Hellre en nyskapande blogg med genomarbetade texter och bilder än en blogg som är direkt kopieard från någon annan. Stilrent är också bra, välj mellan några fäger att matcha med och fokusera på dom på bloggen. Tänk på att även små detaljer kan göra en stor skillnad :)
 
 

Goldking

Tydligen hade jag glömt att göra en presentation av Goldking. Då gör jag det nu istället :)
Goldking eller Kungen är en 10 årig Morab Hingst som bara är för cool ;) Han är 157 cm hög och är inte ett dugg rädd för något. Ja, förutom för Fåglar, hehe.
Goldking är en allround häst men har en förkärlek för att springa fort. Så länge det går fort så bryr han sig inte om något annat. Jag köpte Goldking för att jag ville ha en snabb och uthållig häst som verkligen gillar och njuter av att springa.
Kungen är väldigt lojal men samtidigt självständig. Han kan göra det mesta själv men vill gärna ha uppmärksamhet. Det märks att han trivs i mitt stall med mina andra hästar där han har ledarrollen efter Angelwhisper.
 

Silvertear

Jag har inte hunnit presentera min nya häst som jag köpte i Onsdags!
Det här är Silvertear eller Tyra som hon kallas, hon är ett Andalusier sto på 2 år. Tyra är just nu 149 cm hög.
Jag köpte Tyra för att jag inte har en vit häst och hon är verkligen en sån där PANG häst! Hon är verkligen ögongodis! Tyra är en unghäst och är därför inte inriden men jag tror att hon kommer att ha en ljus framtid med många målstolpar. Jag kommer att satsa på Frihetsdressyr och vanlig Dressyr på henne.
I beteendet så är hon rätt lugn men det märks att hon är en unghäst. Rätt som det är kan hon sticka iväg eller helt strunta i det man håller på med och börjar leka istället. Men hon är väldigt förstånde och ödmjuk. Hon är väldigt kramig och älskar när man kliar henne bakom örat. Jag tror att Tyra kommer att bli en jättebra häst, inte minst i Dressyr utan också otroligt fin!
 

Bloggen är under uppbyggnad

Om någon fortfarande läser denna blogg så kanske det märks att det görs massa ändringar. Försöker anpassa den till en bloggare istället :) Allt är inte färdigt utan jag hade tänkt vänta med header fram tills Skördebygden öppnar, där lär det ju finnas massa nytt att ha som en bra bakgrund ju!
 
Har fortfarande kvar menybilderna och bilder och nyheter i sidmenyerna sedan lite småfix bara :)
Uppdaterar senare eller imorrn ;)
 
 
//Bella

Photoshoot

Horsephotos var här och fotade bilder till mig. Tyckte dom blev jättebra! Här kommer några av dom :)
 
 
 
 
 

Well

Eftersom att jag nu, helt utan förvarning har lämnats att nu blogga ensam har jag beslutat att starta upp bloggen igen. Själv. Jag kommer inte att tacka ja till ett erbjudande att blogga med någon annan igen eller någon annanstans. Jag kommer att fixa bloggen så den e designad för en person och allt som finns omkring.
 
Och btw så ska jag på en photoshoot, Horsephotos ska fota mig och mina hästar :D
 

Ledsen.

Detta är ett plötsligt bestlut. Väldigt plötsligt.
 
Jag har valt att sluta blogga. Och ta en paus från sso tills Södra Jorvik kommer. Jag har tröttnat så himla mycket på stress, logga in, blogga, skapa rykte och blablabla, dag ut och dag in. Jag är trött på det här nu!
 
Jag vill kunna leva mitt liv utanför starstable med mina riktiga kompisar, och kunna satsa på skolan. Jag börjar redan nu samla poäng för mina betyg som kommer om ett år, och jag vill få bra betyg sen. Så jag slutar att blogga, och tar en såkallad paus från sso. (Tills Södra Jorvik kommer, snart.)
 
Vad jag själv vet kommer jag inte skapa någon ny blogg, eller blogga nån annan stans. Nu är jag bloggfri!
 
Så puss på er läsare. Ett sista hejdå 
 
 
 

OMG OMG OMG!!!!

*-*
SÖDRA JORVIK HERRE GUUUUUD!!!!!