Silver Pointer

Ryktesuppdrag, varför, varför inte?

Jag tror att rätt många faktiskt stör sig på ryktesuppdragen. Det tar lång tid att höja sin poäng och är allmänt jobbigt att genomföra varje dag.
 
Jag tror att man har ryktesuppdrag för att folk ska stanna kvar på spelet. Om man erbjuds tillgång till kläder när man nått olika nivåer fortsätter man att spela helt enkelt. Men spelarna tycker ju att det är jobbigt. Så vad ska man göra åt saken? Jag väljer att bara göra när jag känner för det. Jag menar varför sitta och göra uppdrag varje dag för att endast få kläder. Jag vill ha mer uppdrag där man får mer kläder eller liknande. Det känns liksom lite roligare om man får något mer för besväret än bara ryktespoäng och pengar. Nej, där får de räcka. Jag tycker dessutom att man borde få mer poäng, det blir bara segt i längen om man endast får 15xp per uppdrag. Det kan ju ta flera månader och då har man ju redan tröttnat. Jag har spelat lite till och från sedan den 26:e Februari 2012. Nu är det mer sällan faktiskt. Bara för att det inte är något som intresserar mig lika mycket. Men jag har fortfarande åsikter om sake rpå starstable och det är färför jag skriver detta för er som skulle förmå er att fråga :)
 

Ridklubbar

Eftersom jag är klubblös och inte vill gå med i någon klubb och tycker det är allmänt jobbigt med personer som bjuder in en till en klubb utan att fråga. När jag var klubbägare föll de mig aldrgi in att jag skulle bjuda in utan att fråga. Man verkar liksom jobbig då. Till allla som barar bjuder in, fråga ist. Du blir automatiskt mycket artigare.
För att då undvika detta tycker jag att det ska finnas ett alternativ där man kan ignorera ridklubbsförfrågningar.
Precis som när man kan ignorera medlemmar så stänger man helt enkelt av den funktionen. Så när någon klubbägare bjuder in står det helt enkelt "Spelaren kan inte ta emot inbjudningar för tillfället" eller liknande. Då jag stör mig på spam.
 
 

Något oväntat

Ingen trodde säkert att jag aldrig skulle börja blogga igen. Då hade ni nästan rätt. Men jag hade tänkt göra om bloggen till en mer åsiktsblogg. Jag tänkte inte ta med så mycket sånt som vanliga bloggar gör. Utan jag hade tänkt mer åsikter då jag har väldigt mycket åsikter om allt. Jag behöver då någonstans att skriva av mig det och då gör jag det här. Först och främst ska jag hitta en ny design och allt men det lär inte dröja så länge. Men tills vidare får ni spela Starstable.